22 mei 2018

LaLaLa stage-plekken september 2018

LaLaLa Management zoekt twee stagiaires voor september 2018.Tijdens deze stage ondersteun je ons in artist management & beyond bij één of meerdere artiesten. Je werkzaamheden zijn onder andere, afhankelijk van jouw specialisatie:

– Agendabeheer
– Speellijsten van artiesten coördineren (ook online)
– Social media plannen en uitvoeren
– Adminstratie (overzichten, databases bijhouden, berekeningen)
– Promotionele activiteiten begeleiden
– Shows voorbereiden en meelopen op locatie
– Communicatie
– Online strategieën bestuderen en vormgeven voor onze artiesten
– Ondersteuning met online werkzaamheden: online content creatie, landing pages, analytics
– Data-analyse van online resultaten
– Vormgeving van flyers, posters, websites, accounts, enz
– Creeëren van promotionele en artistieke online content, waaronder filmpjes

LaLaLa Management werkt voor artiesten als Alex Rea, De Staat, Pete Philly en Mozes and the Firstborn, zowel nationaal als internationaal. We zitten op één van de tofste werkplekken in Rotterdam, dichtbij Rotterdam CS.

We zoeken voor deze stage een intelligent persoon, ietwat nerdy, die flexibel is in werktijden, het leuk vindt om vooral veel te leren van mensen met veel ervaring en artiesten met inspirerende plannen. Zoals je ziet aan de werkzaamheden, is er ook plek voor mensen die op grafisch gebied wat meer kennis hebben en het leuk vinden om daarmee aan de slag te gaan in een creatieve omgeving.
Je beheerst Engels en Nederlands, sterker nog, je bent iemand die andermans spelling en grammatica verbetert. Je bent heel zelfstandig, ondernemend in alles, ordelijk, net zo leergierig als wij, een plannenmaker en voelt goed aan wat het is om voor klanten te werken.

Je bent natuurlijk handig met computers, goed bekend met Microsoft Office en vindt het leuk om met nieuwe computersystemen te werken.

– minimaal 32 uur per week beschikbaar
– meeloopstage, geen afstudeerstage
– aanvangsdatum bij voorkeur september 2018

Ik ontvang graag een CV, maar vooral een toelichting waaruit blijkt wat jouw ambities en plannen voor de toekomst zijn, wat voor ondernemer jij wil zijn of al bent en wat voor kennis je wil opdoen tijdens je komende stageperiode.

Voor aanmeldingen en info kan je je richten tot Arjo Klingens, arjo@lalalamanagement.nl